DcH Morsø

Morsø civile Hundeførerforening er medlem af Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening, som blev stiftet i 1937, og som i dag er Danmarks største hundesportsforening med over 14.000 medlemmer fordelt på 119 lokalforeninger over hele landet.

Morsø Civile Hundeførerforening er en forening til alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund. Måske skal den bare lære almindelig lydighed – eller måske har du ambitioner om at stille op til konkurrencer. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i McH.

For de konkurrence interesserede afholdes der lokale prøver og konkurrencer. Hunden lærer den mest elementære lydighed, såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker samarbejdet mellem hund og fører. Hundene i DcH har den fordel, at de lærer at begå sig socialt blandt mange forskellige racer og blandinger.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med hunden i hverdagen.

En del bliver ‘bidt’ af hunde-arbejdet, og fortsætter med at træne med hunden hele dens liv. Selvom den grundlæggende hverdags-lydighed er på plads efter relativt kort tid, er det overordentlig sundt og godt for hunden at fortsætte med at lære nye ting, og bruge både hjerne og næse på en fornuftig måde. Det giver hunden udfordringer og indhold i tilværelsen, det styrker det gode forhold mellem hunden og dens menneske – og begge parter får godt med frisk luft og motion, samt kontakt med en masse ligesindede to- og firbenede.

McH tilbyder:

* Hvalpetræning ( se under ”DcH – Morsø hvalpetræning”)

*Lydighed (se under ”DcH – Morsø lydighed”)

* Rally – O ( se under ”DcH – Morsø Rally O”)